Wie zijn wij?

Patrick van Hout Oprichter/eigenaar

Mijn naam is Patrick van Hout, geboren op 22 oktober 1986 in Helmond. Sinds december 2018 getrouwd met Lisan. Ik ben één van de oprichters van PaP Coaching. Sinds 2008 zijn we met PaP Coaching actief op het gebied van sportieve evenementen. Momenteel ben ik vooral druk met het organiseren van bubbelvoetbalevenementen. Daarnaast besteed ik veel tijd op het voetbalveld, omdat voetbal mijn grootste passie is. Dankzij de samenwerking tussen SV Brandevoort en PaP Coaching mag ik mezelf hoofdtrainer van het vaandelelftal noemen. Ook ben ik vanuit PaP Coaching actief met de samenwerking tussen PaP Coaching en Open UP. Uiteraard vind je mij ook terug als spelbegeleider bij onze activiteiten. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via het contactformulier of via patrick@papcoaching.nl.

Lisan van Hout
Mede-eigenaar

Mijn naam is Lisan van Hout, geboren op 20 september 1993 in Helmond. Samen met mijn man Patrick woon ik in het mooie Brandevoort. In mijn vrije tijd ben ik ook vaak te vinden op het voetbalveld, omdat ik altijd al een voorliefde voor voetbal heb gehad en het ontzettend leuk vind om de wedstrijden te kijken. Daarnaast wandel ik graag met de hond en sport ik graag. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in het sociaal domein op het gebied van arbeidsinschakeling. Daarnaast ben ik sinds augustus 2018 mede-eigenaar van PaP Coaching. Ik vind het erg leuk om mijn vaste baan te kunnen combineren met de activiteiten voor ons bedrijf.
Voor PaP Coaching zorg ik vooral voor de administratieve processen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om af en toe zelf een bubbelvoetbalactiviteit te begeleiden, dus ook daar kun je me tegen komen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via het contactformulier of via lisan@papcoaching.nl.